Tarieven

Energetische check-in sessie Stilstaan bij jezelf

Kennismaking van 20 min: gratis
Sessie van 60 min: € 85*
Sessie van 90 min: € 125*

Coachingstraject Sprankelend jezelf zijn

Kennismaking van 20 min: gratis
Intake van 45 min: € 65*
Traject: tussen de € 450* en € 995*, afhankelijk van de invulling van het traject

* Alle genoemde tarieven zijn incl. btw voor particulieren en excl. btw voor ondernemers en bedrijven. 
Bij het afnemen van een van deze diensten ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden zoals deze op de site vermeld staan.

Betaling
Alle losse sessies worden op het einde betaald. Dit mag contant of ik stuur je een digitaal betaalverzoek, dat we aansluitend aan de sessie afhandelen. De factuur ontvang je achteraf via de mail.
Ga je een traject aan? Dan krijg je voorafgaand aan de eerste sessie een factuur. Deze dient voor de start van het traject betaald te zijn. 

Vergoeding?

Ik kan me goed voorstellen dat het best een investering is als particulier. Een investering in jezelf kost geld, maar levert altijd iets op.

Naast dat je de sessies zelf kunt financieren, bestaan er ook opties om jouw coach- en behandelsessies vergoed te krijgen. Jouw werkgever heeft hoogstwaarschijnlijk opleidings- en ontwikkelingsbudgetten, preventie- ‘eigen keuze’- of vitaliteitsbudgetten beschikbaar en vaak zijn zij bereid de kosten van een persoonlijk ontwikkeltraject te vergoeden. 

Ben je (gedeeltelijk) uitgevallen in verband met verzuim? Vanuit de Wet Verbetering Poortwachter heeft jouw werkgever zelfs een plicht om jou te ondersteunen bij wat bijdraagt aan preventie of het herstel en een toekomstige duurzame inzetbaarheid. Ik help je graag om het gesprek met jouw werkgever aan te gaan.