Yes, je bent erbij!!!

Hey, wat tof dat je je hebt ingeschreven voor de SummerVibes online creatieve workshop. Je hebt een bevestigingsmail ontvangen in je mail. Soms willen mijn mails nog wel eens aankomen in de spam. Check je die ook even als je niets in in je inbox hebt ontvangen?

Nog even de praktische details op een rijtje:
– 11 juli, 19.00u
– max 1,5u
– online
– gratis
-benodigdheden: papier en tekenmateriaal, laptop en evt oortjes

Op 11 juli ontvang je van mij een mail met de details voor de workshop, incl een inlog link.

 Super leuk als je de slide van hiernaast deelt op je social media en mij daarin tagt!

Ik heb nog wat leuks voor je!

Vallen jouw laatste loodjes tot je vakantie dit jaar ook zo zwaar? Loop je op je tandvlees en red je de vakantie eigenlijk net niet?

Dan is ZomerZen echt wat voor jou. In totaal krijg je 3 energetische massages bij mij in de praktijk, of 3 energetische healing-sessies op afstand. Of een combi van die twee natuurlijk. De behandelingen zijn erop gericht om jou te laten ontspannen en je energiesysteem op te laden. Na de behandeling voel je je dus energiek en ontspannen tegelijk!

Tijdens de sessies maak ik gebruik van een speciale ZomerZen playlist en gebruik ik een ZomerZen olie. De effecten van de behandeling worden hiermee verankerd in jouw geheugen. Als cadeautje krijg je de playlist en een ZomerZen auraspray mee naar huis, zodat je ook thuis weer in de ontspanning van de behandeling kunt zakken.

Lijkt je dit wat? Gebruik dan onderstaande knop om snel je plekje te boeken!