Release and renew retreat

Een hele dag in het teken van jou
Een dag waarin je loslaat wat je niet meer dient
Een dag waarin je contact maakt met jouw verlangens, wensen en dromen
Een dag waarin je volledig kan zijn wie jij diep van binnen bent 

Ja zeggen tegen het Release and Renew Retreat is ja zeggen tegen jezelf. Je creëert een moment voor jezelf om bij jezelf in te checken waar je op dit moment in je leven staat en hoe je je voelt. Het is een dag vol vertraging en loskomen van de ruis, zodat je contact kan maken met datgene dat er écht toe doet. Je krijgt ruimte om te voelen wat je mag loslaten en waar je juist meer van wil hebben of mag doen. Je ontdekt wat het voor jou betekent om volledig in verbinding te staan met de allermooiste versie van jezelf.

Karlijn en Kristel begeleiden je door verschillende oefeningen rondom de thema’s van loslaten en vernieuwen. Precies die thema’s die horen bij de overgang van de winter naar de lente.

Voel je welkom om jezelf op te laden, los te laten en volledig te verbinden met de pure versie van jezelf. Aan het eind van de dag voel je je licht en bevrijd en ga je ontspannen en vervuld weer naar huis toe.

Wat kan je verwachten?

❥ Fijne en veilige groepsetting
❥ Moment om te landen en verbinden
❥ Volop inspiratiekaarten
❥ Cacaoceremonie
❥ Flowschrijven en creatieve oefeningen
❥ Gezonde en heerlijke vegetarische lunch
❥ Stiltewandeling
❥ Yoga Nidra
❥ Sharing

Wat brengt het jou?

Je ervaart een moment om je aandacht van buiten naar binnen te keren.
Je hebt losgelaten wat je niet meer dient.
✨ Je verbind je met de allermooiste versie van jezelf en hoe ze voelt voor jou.
✨Je stapt naar buiten in de versie van jezelf die jij gekozen hebt!

Kristel Schaap aan het behandelen

Praktische informatie 

Het Release and Renew Retreat vindt plaatst in een locatie op Landgoed Amelisweerd, net buiten Utrecht. Vanuit de locatie hebben we uitzicht op de prachtige natuur. De exacte locatie en routebeschrijving ontvang je na je aanmelding. Je bent welkom op 10 maart vanaf 9.45u. We starten het retreat om 10.00u en verwachten rond 16.30u klaar te zijn. Houd rekening met maximaal een half uurtje uitloop.
De prijs voor het Release and Renew Retreat is € 149. Dit is inclusief alle materialen, lunch, versnaperingen, koffie, thee en cacao.