Gratis energetische sessie

Malva energiewerk heeft zo ontzettend veel voor mij betekend. Ik heb door de behandelingen meer balans en rust gekregen. Ik ben minder onzeker en gespannen. En ik sta veel meer in verbinding met mezelf en mijn intuïtie.

Ik ben ervan overtuigd dat veel vrouwen gebaat zouden zijn bij energetische Malva behandelingen. Toch zijn deze energetische behandelingen nog erg onbekend, en misschien ook nog wel een beetje eng?

Daarom geef ik elke maand twee GRATIS energetische sessies weg. De Feel Your Energy-sessie laat je weer kennismaken met jouw energie én met Malva-energiewerk.

Hoe ziet een Feel Your Energy-sessie eruit?

We nemen allereerst een momentje met een kopje thee om te landen, bij mij in de praktijk of via de telefoon als de afspraak op afstand plaats vindt. Zo kunnen we even kennismaken en de behandeling doorspreken.

Daarna nodig ik je uit om rustig te gaan liggen en voer ik de behandeling uit. Tijdens de behandeling leg ik je uit wat ik doe en geef ik je meer informatie over de chakra’s.

Ten slotte is er nog tijd om door te spreken wat we ervaren hebben. Als je wil, ronden we de sessie af met een boodschap van een orakel of tarot kaart.

Voor wie?

De GRATIS Feel Your Energy-sessie is voor alle vrouwen die:

– Goed voor zichzelf willen zorgen
– Nieuwsgierig zijn naar (Malva) energiewerk
– Willen groeien in bewustzijn
– Behoefte hebben aan een moment voor zichzelf

Wat levert het jou op?

Je ervaart een moment om je aandacht van buiten naar binnen te keren.
✨ Je ervaart hoe het is om de energie door je lichaam te voelen stromen.
✨ Je leert meer over je energetisch systeem van chakra’s, aura en meridianen.
Je maakt kennis met energetische Malva behandelingen.

Kristel Schaap aan het behandelen