Stralend Leven traject

In 12 weken tijd weer rust, ruimte en energie hebben voor de dingen die het allerbelangrijkste zijn.
Zonder ellenlange praatsessies. Met eerst de focus op rust in je hoofd, je lijf en je systeem. Van daaruit komt de rest.

Ben jij dit?

Je staat altijd ‘aan’ en ervaart vaak stress.
Je slaapt slecht en onrustig.
Je bent vaak moe, ziek of hebt onverklaarbare klachten.
Je bent zoekende in werk, relatie, etc.
Je ervaart weinig plezier en geluk.

En wil je het nu anders?

Je wilt je energiek en sprankelend voelen.
Je wilt kiezen voor je eigen verlangens.
Je wilt leven vanuit wat jij echt belangrijk vindt.
Je wilt aan het stuur staan van je leven.
Je wilt voluit genieten van het leven.

Gestuurd door het leven, verwachtingen van de buitenwereld en de stemmetjes in ons hoofd maken we continu beslissingen. Soms grote, en soms kleine. Al die beslissingen hebben ons gebracht naar waar we nu op dit moment staan. Maar dat wil niet zeggen dat is op de plek waar we willen zijn. Ook al waren alle afzonderlijke beslissingen de juiste beslissingen op dat moment. En dus voel je je zoekende. Ervaar je weinig geluk en plezier in je leven. Ben je vaak moe en heb je onverklaarbare lichamelijke of psychische klachten die maar niet weggaan. Terwijl je er zo naar verlangt om je energiek en sprankelend te voelen. Om voluit te genieten van het leven.

In het Stralend Leven coachingstraject onderzoeken we wat het exact is dat jou tegenhoudt om het leven te leven dat jij wil. We kijken naar wat er uit balans is, naar welke delen van jou versterkt mogen worden, naar de delen die (onbewust) teveel energie van je vragen. We gaan aan de slag met de overtuigingen, herinneringen en disbalansen die je in de weg staan. Zodat jij je elke sessie weer een stukje meer jezelf voelt, de sprankeling in jezelf groeit en jij weer aan het stuur staat van jouw leven!

Kristel Schaap met spiegel

Voor wie?

Het Stralend Leven-coachingstraject is voor jouw als je volop in het leven wilt staan, maar je er gewoon de energie niet voor hebt of niet weet hoe je daar moet komen. Je hebt vage klachten en wil daar vanaf.
Je begrijpt dat jij zelf de sleutel bent om de verandering in je leven te realiseren. Jij wilt de verantwoordelijkheid nemen om te groeien en je te ontwikkelen.

Voor wie niet?

Als jij wilt dat ik het probleem oplos, dan zijn wij geen match. Ook wanneer je er niet prettig bij voelt dat we vooral met je fysieke en je energetische lichaam werken, is een energetisch coachingstraject niet voor jou. Mocht je twijfelen, kun je altijd een kennismakingsgesprek in plannen.

Praktische informatie en veelgestelde vragen

🟡 Het Stralend Leven-coachingstraject is een 12 weken traject en wordt verzorgd door Kristel Schaap. Het traject bestaat uit 5 sessies van maximaal 2 uur. Tussen de sessies heb je voldoende tijd om datgene wat we hebben besproken te laten bezinken en toe te passen in je dagelijks leven.
🟡 De sessies vinden plaats in mijn praktijk. Het adres hiervan is Boomkruiper 11, 3435RS in Nieuwegein. Let op: van ma tm vrij geldt hier betaald parkeren. Wanneer het niet mogelijk is om naar mijn praktijk te komen en je wil wel graag met me samenwerken, is online begeleiden ook een optie.
🟡 Jouw investering voor het Stralend Leven coachingstraject is € 777. Dit kan evt in 3 termijnen worden betaald.
🟡 Voor aanvang van het traject ontvang je een factuur via de mail. Deze moet voldaan zijn voorafgaand aan de eerste sessie uit het traject.
🟡 Afspraken kunnen tot 48 uur voor de afspraak geannuleerd of verzet worden. Bij annuleren binnen 48 uur vervalt het recht om de afspraak opnieuw in te plannen binnen de kosten van het coachingstraject. Bij verzetten binnen 48 uur wordt 50% van de afspraak in rekening gebracht.
🟡 Veel werkgevers hebben een opleidings- en ontwikkelingsbudget, preventie- ‘eigen keuze’- of vitaliteitsbudget en vaak zijn zij bereid de kosten van een persoonlijk ontwikkeltraject te vergoeden. Ben je (gedeeltelijk) uitgevallen in verband met verzuim? Vanuit de Wet Verbetering Poortwachter heeft jouw werkgever zelfs een plicht om jou te ondersteunen bij wat bijdraagt aan preventie of het herstel en een toekomstige duurzame inzetbaarheid.