Tijd voor jou

1 op 1 sessie

Een eerste stap om jezelf op nummer 1 te zetten. Stap uit de drukte van je leven, en kom even helemaal aan bij jezelf.

Je bent zo aan het rennen in je dagelijks leven en bezig met al je moetjes, dat je wel voelt dat er iets niet lekker zit, maar dat je geen ruimte en energie hebt om het te veranderen. Het lukt je zelf gewoon niet. Doordat je bij een energetische check-in een concrete afspraak hebt staan in je agenda, heb je sowieso al tijd voor jezelf gereserveerd. Tijdens de check-in sessie krijg je ruimte om bij jezelf stil te staan. We creëren een moment om naar binnen te keren en te voelen wat je nodig hebt of wat je belemmert. Vervolgens ontvang je van mij een energetische behandeling die ervoor zorgt dat de energie op de juiste plekken weer gaat stromen. Je zult merken dat je door de sessie uit je hoofd en in je lijf zakt. Dat je uit je to do lijst en in het hier en nu raakt. En dat je nieuwe inzichten krijgt. Dit helpt je om na de behandeling weer fris en met nieuwe energie terug te stappen in je leven!

Hoe ziet een Tijd voor jou 1-op-1 sessie eruit?

We starten de sessie altijd met even landen in de praktijkruimte en stilstaan bij wat er gevoeld mag worden. Vervolgens openen we ons hart met een cacaoceremonie. Hierna zal ik je uitnodigen om op de behandeltafel te komen liggen of ontspannen op de stoel te gaan zitten voor de behandeling.

De behandeling sluit aan bij wat jij nodig hebt en wil ontvangen. De behandelingen werken op je energetisch lichaam. Dat houdt in dat ik werk met je aura (energieveld), chakra’s (energiecentra) en meridianen (energiebanen). Ik werk het meest met handopleggingen en massages. Ter ondersteuning gebruik ik ook edelstenen, kruiden en muziek. De behandelingen kunnen blokkades opheffen, energie toevoegen en het zelfgenezend vermogen van je lichaam stimuleren.

Na de behandeling krijg je allereerst een groot glas water. Dit is belangrijk, om de afvalstoffen sneller het lichaam en de geest te laten verlaten, maar ook om de positieve effecten te verspreiden in jouw systeem. Daarna is er nog tijd om even na te kletsen over de behandeling, bijv. over wat jij gevoeld en ervaren hebt.  Wanneer je dat fijn vindt, trekken we een kaart uit een orakel of tarot deck, om je nog die extra boodschap uit het universum mee te geven.

Extra informatie over energetisch werk

De behandelingen zijn lichaamsgericht en worden bij voorkeur op de blote huid gegeven. 
Wat er tijdens een behandeling gevoeld wordt, is voor iedereen anders. Je kunt doorstroming voelen, trillingen, borrelende darmen, drukpunten, kou, warmte of helemaal niets. Tijdens de behandeling vraag ik regelmatig hoe het met je gaat. Geef vooral ook zelf aan wat je voelt en hoe je dat ervaart.
Direct na de behandeling kun je je loom en ontspannen of juist energiek voelen. Sommige mensen voelen zich ook wat zweverig. Mocht dit het geval zijn, maken we wat extra tijd om weer goed te landen in je lijf en goed te gronden. Het is sowieso verstandig om na de behandeling nog wat rust in te plannen zodat je de energie goed kunt opnemen.
Na de behandeling kan de klacht iets verergeren, kun je emotioneler zijn dan normaal, of klachten krijgen als hoofdpijn en misselijkheid. Gebeurt dit, dan is het zeer tijdelijk en geen reden voor ongerustheid. Houdt dit aan, neem dan vooral contact met me op.
Iedereen kan een energetische behandeling krijgen. Twijfel je of je in jouw situatie, met jouw klachten, goed doet aan het ontvangen van een energetische behandeling, denk ik graag met je mee. Plan gerust een kennismakingsgesprek in, zodat we kunnen bespreken of het bij je past.

Voor wie?

Een energetische check-in sessie is wat voor jou als je volop in het leven staat, een leuk gezin en baan hebt. Maar soms zijn er toch momenten dat het je ontbreekt aan energie, dat je te veel in je hoofd zit en je alleen maar chagrijnig kan zijn naar de wereld om je heen. Je kunt niet voluit genieten van je leven zoals jij dat wil. Je bent bezig met een bewustwordingsproces naar een sprankelender leven. De energetische check-in ondersteunt je hierbij.

Voor wie niet?

Een energetische check-in sessie is niets voor jou als je niet gelooft in een energetisch lichaam en werken met energieën. Ook niet als je een energetische check-in ziet als een wondermiddel dat je in één sessie van al je problemen afhelpt. Wanneer je voelt dat je niet genoeg hebt aan één sessie, past een coachingstraject bij Praktijk KRSTL misschien beter voor je. Ik denk graag met je mee in een kennismakingsgesprek

Praktische informatie en veelgestelde vragen

🟡 Een Tijd voor Jou 1-op-1 sessie duurt 2,5 – 3 uur.
🟡 De intensive bestaat uit een cacaoceremonie, coaching op jouw vraagstuk en een energetische behandeling ter ondersteuning.
🟡 Een week na de intensive hebben we een aantal keer contact via whatsapp, om in te checken en je vragen te stellen.
🟡 De sessie vindt plaats in mijn praktijk of via Zoom. Het adres van mijn praktijk is Boomkruiper 11, 3435RS in Nieuwegein. Let op: van ma tm vrij geldt hier betaald parkeren.
🟡 Jouw investering voor een energetische check-in is € 175 per sessie. Dit is incl btw voor particulieren en excl btw voor ondernemers en bedrijven.
🟡 Na afloop van de sessie betaal je in mijn praktijk. Dit kan contant of via een betaalverzoek.
🟡 Afspraken kunnen tot 48 uur voor de afspraak geannuleerd of verzet worden. Bij annuleren binnen 48 uur wordt de afspraak 100% in rekening gebracht. Bij verzetten binnen 48 uur wordt 50% in rekening gebracht.
🟡 Veel werkgevers hebben een opleidings- en ontwikkelingsbudget, preventie- ‘eigen keuze’- of vitaliteitsbudget en vaak zijn zij bereid de kosten van een persoonlijk ontwikkeltraject te vergoeden. Ben je (gedeeltelijk) uitgevallen in verband met verzuim? Vanuit de Wet Verbetering Poortwachter heeft jouw werkgever zelfs een plicht om jou te ondersteunen bij wat bijdraagt aan preventie of het herstel en een toekomstige duurzame inzetbaarheid.

Wat levert een Tijd voor Jou 1-op-1 sessie mij op?

  • Je creëert een rustmoment voor jezelf.
  • Je krijgt nieuwe inzichten doordat je de antwoorden in jezelf gaat horen in de stilte.
  • Je energie wordt aangevuld en gaat weer stromen. Je voelt je energiek en ontspannen tegelijk.
  • Je staat steviger in je schoenen en hebt meer vertrouwen in jezelf.
  • Fysieke en mentale problemen worden aangepakt.

Wat levert een energetische check-in sessie mij op?

  • Je creëert een rustmoment voor jezelf.
  • Je krijgt nieuwe inzichten doordat je de antwoorden in jezelf gaat horen in de stilte.
  • Je energie wordt aangevuld en gaat weer stromen. Je voelt je energiek en ontspannen tegelijk.
  • Je staat steviger in je schoenen en hebt meer vertrouwen in jezelf.
  • Fysieke en mentale problemen worden aangepakt.

Wat bedoel je met een energetische behandeling?

Naast ons fysieke en mentale lichaam bezitten we allemaal ook een energetisch lichaam. Dit energetisch lichaam bestaat uit je energieveld (aura), je energiecentra (chakra’s) en je energiebanen (meridianen). Je energetisch lichaam zorgt ervoor dat de energie door je fysieke en mentale lichaam stroomt en dat fysiek en mentaal je ding kunt doen. 
Soms werkt je energetisch lichaam niet goed, net zoals je een been kunt breken in je fysieke lichaam. In een energetische behandeling ga ik aan de slag met jouw energetisch lichaam, om het te versterken, te stimuleren of te herstellen.

Wat is het verschil tussen reiki en jouw energetische behandelingen?

Ik heb mijn energetische behandelingen geleerd bij het Malva instituut; vandaar de naam Malva therapie. Deze energetische behandelingen werken net zoals Reiki op de chakra’s en de rest van het energiesysteem. Vergelijk het maar met het rijden in een BMW of een Volkswagen. Beide brengen je van A naar B, maar net op een andere manier.

Ik heb niet zo veel met spiritualiteit.

Je hoeft zelf niet spiritueel te zijn om wel te kunnen genieten van een energetische check-in. Het is wel handig als je open staat voor de aanwezigheid van een energetisch lichaam, aangezien ik daarop werk. Maar ook als je niet 100% gelooft, kun je de positieve effecten van een energetische behandeling voelen.

Is één Tijd voor Jou sessie wel voldoende?

Er is een Tibetaans gezegde dat zegt: “één behandeling is geen behandeling”. In een therapeutische sessie kan ik me hierin vinden, maar ik geloof er zeker in dat je ook met één sessie al enorm ondersteund kan worden in je proces. Het maken van die ene afspraak zorgt er al voor dat je je patroon van altijd maar doorgaan doorbreekt. Je maakt tijd voor jezelf. Je verandert je intentie. Die ene stap zet in het geheel al zoveel in gang. En tel daar de inzichten bovenop die je krijgt tijdens de sessie zelf. Goud waard lijkt me!

Maar mocht je merken dat je graag meer behandelingen ontvangt of dat je intensiever aan de slag wil, is dit natuurlijk altijd mogelijk.

Ik lees dat je healing voor vrouwen doet. Ik ben een man en herken me hierin. Kan ik niet bij je terecht?

Ik richt me in mijn praktijk vooral op vrouwen. Maar als jij je herkent in wat ik beschrijf op mijn site, ben je natuurlijk ook van harte welkom.