Je aanmelding is ontvangen!

Wat ontzettend tof dat jij je hebt aangemeld voor een van de vrouwencirkels!
Ik kijk er enorm naar uit om je te ontmoeten en samen op reis te gaan.

Je ontvangt zo een mail met daarin verdere gegevens over de aanmelding
en een link voor de betaling. Na de betaling is je inschrijving definitief. 

Let op: de mail met de bevestiging kan in sommige gevallen in je spam of ongewenste email terecht komen.
Mocht je het niet in je inbox vinden, kijk dan even daar en markeer mij dan ook meteen als veilige afzender! 

Ik heb nog wat leuks voor je!

Speciaal voor jou heb ik een aanbieding om kennis te maken met mij en mijn werkwijze. Ik nodig je graag uit in mijn praktijk voor een massage bij KRSTL. Een massage bij KRSTL biedt je een heerlijk moment voor jezelf. Echt een moment om even in te checken bij jezelf en hoe het is gesteld met je energiebalans. De geborgen sfeer in mijn praktijk zorgt ervoor dat je je gedragen voelt en even alles kunt loslaten wat je bezig houdt. Je kunt kiezen uit een ontspanningsmassage, een edelsteenmassage of een energetische massage.

Wat kan je verwachten?
Onze afspraak duurt in totaal 30-45 min en vindt plaats in mijn praktijk in Nieuwegein. We zullen eerst even kort kennismaken, waarna je mag plaatsnemen op mijn behandelbank voor de massage. Deze kan zowel op je kleding als op de blote huid plaatsvinden, net wat jij prettiger vindt. Het is wel aan te raden om gemakkelijk zittende kleding te dragen, zonder naden of frutsels. Na de massage blijf je nog even liggen en daarna is er ruimte om nog even na te kletsen. De dag na de massage hebben we via WhatsApp nog even contact over hoe het met je is.

Speciale aanbieding
Omdat je je hebt aangemeld voor de creatieve vrouwencirkel, kun je de massage bij KRSTL nu kopen voor 33 euro in plaats van 48 euro.

Zie ik je snel in mijn praktijk?